Jobbigt liv...

Alla mår vi dåligt i livet. Vissa mer än andra, vissa en längre tid, vissa bara en vecka.
Vi frågar oss själva varför? Varför vi mår dåligt... Ibland vill man bara dö! Kanske man har varit så arg och deprimerad så länge att man inte ens minns varför allt började, det kommer bara nya saker hela tiden. Och det blir ibland bara värre och värre. Och plötsligt så hittar men nått att va glad över, ibland så blir man bra igen, ibland fallar man tilbaka. Det är inte ovanligt att människor mår dåligt, speciellt inte i tonåren, det är otroligt många som mår förjävligt, vissa tar till och med självmord. Om jag ska va ärlig tycker jag att ta självmord är lite egoistiskt på ett sätt! Tänk så här... Du mår skit, du vill inte leva, du tar ditt liv. Då tänkte du inte på alla andra, alla som älskar dig alla som skulle gråta i år för just du dog. Till och med någon som kanske inte kan leva utan dig, som också tar livet av sig.
Jag menar inget illa, men även fast man tror att ingen älskar än, så finns det minns 50 perssoner som ÄLSKAR än, och det är tillräkligt med 2 personer som älskar än för att man ska stanna kvar på jorden. Alla mår vi olika på grund av olika saker. Livet är inte lätt. Men det är inte så svårt. För om det va det, då skulle folk ta livet av sig för ofta, det skulle inte funka.
Ibland säger vissa till nån som mår dåligt... Ta dig i kragen, imorgon är det en ny dag. Jaa so what, det är inte så jävla änkelt! Men att löser sig tillslut som man kämpar, kämpar som fan, tillslut mår man inte dåligt pg.a allt skit utan att man kämpar för att mår bra, när man märker det, då stannar man, tänker efter... vilar. 
Jag kan säga att jag själv mår inte bäst, sämer än förut. Jag är så jävla förbannad, och så äckligt arg. Och ärlgt talat, så vet jag inte riktigt varför det blev så, det finns så mycket att va arg på så jag vet inte vart jag ska tavägen!
Den bästa hjälpen är en nära vän, en riktigt nära vän!

Kommentarer

Kommentera HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg:

Kommentaren
Trackback