Viskandet är inte i mitt öra...

Kul, att jag missar skolavslutingen... :( Har sovit i 3 timmar, så vet inte varför jag är uppe nu, kunde inte sova mer, har inte kunnat sova alls, nästan. Vet inte vad jag ska göra idag. Men jag vet att det är istappar utanför veranda dörren som jag tänker fota. Så det kommer upp lite bilder. Men nu ska jag knarka halstabellet eller nått, ha sjukt ont i halsen!
ttyl

I väg tidigt!

Det trodde man inte... att jag skulle gå upp så här tidigt på min lediga dag! Men det är faktiskt så att jag ska till Karro. Tycker det är så kul att va där, så vad gör man inte? Så jag ska snart åka, mamma är snäll och skjutsar mig innan jobbet, hon jobbar ändå rätt nära :) Det bli uteritt eftersom det finns inget annat jag kan göra, ska rida barbacka. Det blir nog en del galopp, iaf på tillbaka vägen. Då går det fort! :3 Jag tar nog det vanliga tränset, ska harbeta henns lite, skänkelvikningar och så. Det får jag inte vara för roligt :) 
ttyl
Arkiv bild, från i höstas.
 

"Måla överallt på hela världen"

Man behöver inte bete sig illa och försöka döja det...
 
Sitter i klassrummet, alla sitter och redigerar sina bilder från dagens fotolektion och Markus splear musik, skit mysigt. Dock sitter jag och tänker på hur mycket jag har att göra när jag kommer hem efter skolan. Massa arbeten som inte är klara. Men jag får skylla mig själv som inte har gjort klart det i tid. I dag får vi reda på hur det gick på Matteprovet också, hoppas jag klarar det! *håller tummarna* 
 
Det jag längtar mest till är att vi åker bort till GranCanaria snart, den 24e december. Det ska bli så skönt, med lov och allt! Men nu måste jag fortsätta tänka och göra annat. 
ttyl
En glad bild. Arkiv bild.

Somna om innan du vaknar igen.

Jag sa till mig själv att jag skulle gå och lägga mig innan 9 för att jag är så jävla trött, min nu sitter jag här ändå med datorn.... Idiot jag är... Som ni ser så har jag i menyn fixat en countdown till min fördelsedag! WOHO... 25 december! Men nej nu måste jag ärlgit talat gå och lägga mig! YOLO för att jag inte gjorde det förut.... eller? :S
ttyl
ful, instagram 

Life is like a puzzle...

...you search for the right pieces to make your life complete.
 
Trött som faaaan. Men idag var en bra dag.
Förstnär jag kommer till Karro och står och mockar så frågar Ronja mig om jag vill hänga med till skånsta och kolla på hoppingen där, så det gjorde jag. Sen när vi kom tillbaka så red jag och Ronja ut, hon red Maloo som är hennes kompis häst, och hon får inte galoppera, för hon har varit halt osv så vi trava jätte mycket ist, det va kul, en mysig runda. Jag red barbacka, men arbatade henne inte så mycket i form, med hon lyfte upp ryggen fin i traven i alla fall och trampade på bra! Så det är jag nöjd med. Nu jag jag äta, men vill hällst sova...
ttyl

0 grader = Äckligt väder

Det är inte så mysigt väder ute nu. Tack o lov har det slutat snöa. Snart ska jag till Karro, det blir att rida ut idag. Dock kommer hon få massa snö under hovarna och det kommer bli halt, men men. Kul är det ändå. 
 
Jul Showen igår var lyckad och alla i publiken verkade nöjda. Fast, haha Charlie som jag red fick för sig att han skulle stanna och skita mitt i allt så jag fick kicka till honom lite, då satte han fart, annars gick det bra! 
 
Men nu måste jag hoppa i stallkläderna, aka fruktkläderna och dra till stallet(frukskålen) 
ttyl
Arkiv bild.

Varför kan du aldrig förstå..?


JulShow

Klockan 1 bär det av till ryttarstadion och till bästa Swartlings ridskola! Vi ska har våran årliga julshow, det ska vil sjukt kul eftersom det kommer komma så många fler den här gången! Igår var jag och köpte hela kittet med vita ridbyxor kavaj och polotröja. Den ända kavajen som om ärpassa va John Whitaker, lite kul, för jag trode aldrig jag skulle köpa något med hans märke. Faktum är att jag inte bryr mig om märket på häsr/ryttar saker, det jag bryr mig om ärom kvaliten är bra och att det inte är för dyrt. Men iaf ska ska ju vi i styrelsen rida Kadrillj men innan oss så ska nån tjej som jar varit med i golben typ rida nått cool nummer. Är as taggad! :3
arkiv bild från i sommras när jag red Karro.

Fredag igen!

Nu är det extkt en vecka kvar tills vi slutar skolan, och så är det 10 dagar kvar till jag åker till GranCanaria och då är det också Jul. Sitter i skolan och segar och har matteprov sen... Skönt med fredag iaf. 
 

Spring inte så fort så att du ramlar


Fota i studio

Sitter på fotolektionen oh snart ska vi till studion och fota, det ska blir sjukt kul! Så det kommer nog upp lite bilder sen! 
Instagram bild så länge 
 

Varför va Geometrisk? När man kan va Estetisk!

Rubriken rockar! Kom på det när min mamma sa att grannen hade varit slarvig med juldekorationen.
 
Sitter och tänker på hur ont i huver jag har, det suger. Men idag var ändå en rätt okej dag, idrotten var kul för vi spelade innebandy, grafiskkommunikation ovanligt fort, det va goooood mat och vi fick gå hem kl.1 från engelskan! Kan det bli mer awesome...? Aaa, egentligen kan det. men nu ska jag gå och lägga mig i min sjukt sköna säng! 
ttyl
Peace out bro!

Söndagar vill mig aldrig något väl

"Känner redan lukten av måndag morgon." 
 
Idag fyller min mamma år. Och vi han inte köpa något till henne igår så snart bär det va till TäbyC. Det blir att köpa julklappar oxå. Och det är superhärligt väder ute idag, lixom alla andra dagar. Hoppas jag hinner ta några bilder. Men nu måste jag klä på mig, sminka mig och göra 'allt annat'..?
ttyl

Keep on dreaming and you will be happy

Nu går jag och lägger mig snart. Nu har jag inte varit i skolan på tre dagar, känns fel :( men jag var ju sjuk, så vad gör man... Men i morgon ska jag dit, jag seriöst ÄLSKAR att va i skolan, tack vare min otroligt fina klass. Lets keep on dreaming. Gonatt.

You better sand up and smile!


Tumblr

Följ mig på Tumblr ffuckyolo 
 

Alltid lika kul när vintern bryter ut

Snöstorm på G, eller vad säger man? Själv så sitter jag hemma idag också, mår bättre och så, men har ju fortfarande pissont i vadmuskeln från idrotten och kan knappt gå. Jag kan inte stäcka ut benet och går lika fort som en 90år gammal tant! Weeho! -.-
Det blir väll nåra vinter bilder idag också. Vad ska jag annars göra? 
Nu ska jag tycka i mig ett kg värktabletter! TTYL 
 

Så jävla klockrent!

 

Mysigt ljus

 

Katterna

 

Mina kissekatter fick va lite modeller!

Natten är en tidsfråga...


Du blir sjuk när du tror att du inte kommer bli det

Var redan nere imorse, tack o lov fikc vi sluta två timar tidigare, för när jag kom hem blev jag som en sten, tung och hade sprängade huvudvärk, vilket jag har fortfarande. Mår skit. Helt enkelt. Och jag vill inte alla blir sjuk, hatar att va sjukt speciellt när jag verkligen vill gå i skolan! Fan!
Iphone bild

Knarrande steg...

Knarrande snö under fötter hör jag längre bort, stegen är 4 åt gången men det är bara en. Tassar. Långsamt närmar sig det knarrande ljudet mig, sakta men säkert. Sedan känner jag varm luft i min nacke, ett vitt moln av andedräkt växer sig större i min ögonvrå. En blöt varg nos trycks upp i min nacke och förvandlas till en kyss. Ett par händer och armar sluts om kring mig, jag vänder mig om och ser dig i ögonen. En kyss, sen är det fyra steg åt gången, men det var bara du. Du försvinner bort in i skogen där bara du hittar ut. 

-14 grader kl. 07.00

Godmorgon, tidigt uppe på en jävla måndag, jag ska gå till tåget snart, har Idrott nu på morgonen, börjar 08.10. Jag är inte taggad, men vad gör man inte? Gå hellre till skolan, när jag redan vet hur det slutar annars, det är så värt att gå! Det är ju jävligt kul ibland ändå! Dock är det så jävla kallt ute nu, så det blir mycket kläder. Tur ändå att det ska bli sol hela dagen idag! :D 
ttyl! :* 

De röda bären är dina frusna blodroppar..

Time to sleep, det kommer blir sjukt fint vänder imorgon, massa sol! :3

Godmorgon du vackra

SItter i sängen och segar, like you give a fuck? Men igår när jag va hos Karro red jag ut barbacka i repgrimma, hon va sjukt jävla pigg! Galopperade en gång, fyfan va det gick fort, helt sjukt, trodde inte jag skulle få stopp på henne, haha! Men hon fick kockor under hovarna och det va sjukt jävla halt på vissa ställen så vi gick hem sissta biten, vilken Karro tyckte jätte onödigt eftersom hon ville trava och galoppera så gärna, haha. 
Men idag ska jag också rida, rider nog ut igen fast tror jag tar sidepull tränset eller det vanliga. Men först ska jag och Anne-Sofie pynta Karros box, myyys :3 och det är så fint väder ute, kanske kan ta nåra bilder på Karro i hagen! 

Lätt som en fjäder, Tung som en sten

 
 
 
 

Sommar samtidigt som vinter!

Det är så mysigt med vinter och så. Massa snö, varma kläder och så är det alltid så himla mysigt när man har en öppenspis att sitta framför. Men...
Jag vill tillbaks till  sommaren 2012, för även fast det va en sit sommar :( jag skanar frejaskolan!
 

Du är alltid så kall, men ändå så vacker...

Jag har fotat massor. Här är tre av dem finaste.

Vill ha dessa.

Jag fyller ju år dagen efter julafton. Alltså, 25 december. Min julklapp är och var min kamera och resan till kanarieöarna. Vi åker den 24 dec. Men här är min...
Båda dem här kosta rätt mycket. Så det är det ända jag vill ha! :D