Galet trött

Sing to me and I fall inlove with you... 
 
Nu ska jag gå och lägga mig! Med tanke på att jag vaknade halv 8 imorse pg.a det äckligaste mensvärken jag någonsin haft och gick upp typ 8, när jag bara hade sovit i 6 timmar osv så vill jag värkligen sova nu. Jag känner på mig att jag kommer vakna typ 9 . Jag kan skiva och hur det gikc med Karro imorgon, men kan säga att dte inte gick bra... :( 
Sov så gott alla läsare! 
Puss

Äckel regn!

Idag ska jag ju till Karro och det regnar! :( Hoppas bara att det slutar om en stund så harr jag kan åka dit och rida!
Den ända som är bra med regnet är att marken blir mjuk! Men nu ska jag äta frukost så jäääättehungrig! :3 mums. 
Skirver ikväll eller nått! 
PUSS

Jobbigt liv...

Alla mår vi dåligt i livet. Vissa mer än andra, vissa en längre tid, vissa bara en vecka.
Vi frågar oss själva varför? Varför vi mår dåligt... Ibland vill man bara dö! Kanske man har varit så arg och deprimerad så länge att man inte ens minns varför allt började, det kommer bara nya saker hela tiden. Och det blir ibland bara värre och värre. Och plötsligt så hittar men nått att va glad över, ibland så blir man bra igen, ibland fallar man tilbaka. Det är inte ovanligt att människor mår dåligt, speciellt inte i tonåren, det är otroligt många som mår förjävligt, vissa tar till och med självmord. Om jag ska va ärlig tycker jag att ta självmord är lite egoistiskt på ett sätt! Tänk så här... Du mår skit, du vill inte leva, du tar ditt liv. Då tänkte du inte på alla andra, alla som älskar dig alla som skulle gråta i år för just du dog. Till och med någon som kanske inte kan leva utan dig, som också tar livet av sig.
Jag menar inget illa, men även fast man tror att ingen älskar än, så finns det minns 50 perssoner som ÄLSKAR än, och det är tillräkligt med 2 personer som älskar än för att man ska stanna kvar på jorden. Alla mår vi olika på grund av olika saker. Livet är inte lätt. Men det är inte så svårt. För om det va det, då skulle folk ta livet av sig för ofta, det skulle inte funka.
Ibland säger vissa till nån som mår dåligt... Ta dig i kragen, imorgon är det en ny dag. Jaa so what, det är inte så jävla änkelt! Men att löser sig tillslut som man kämpar, kämpar som fan, tillslut mår man inte dåligt pg.a allt skit utan att man kämpar för att mår bra, när man märker det, då stannar man, tänker efter... vilar. 
Jag kan säga att jag själv mår inte bäst, sämer än förut. Jag är så jävla förbannad, och så äckligt arg. Och ärlgt talat, så vet jag inte riktigt varför det blev så, det finns så mycket att va arg på så jag vet inte vart jag ska tavägen!
Den bästa hjälpen är en nära vän, en riktigt nära vän!

UppOchNer...

Jag har varit hemma hela dagen och inte gjort ett skit! Fyfan va jobbigt det va! Jag är så jävla rastlös så att jag bli arg! USCH! Jag har städat badrummet, i tvång... Äckligt.  
 
Men imorogn ska jag till Karro igen, extremt galna Karro. Hon va sjukt pigg i går, heeeelt galet. Jag red ut iaf med Sidepulltränset, det gick skitbra. Galopperade mycket, ståendes. Hon va inte ens trött när vi kom tillbaks! :D Så imorgon blir det vanliga tränset och så ska vi arbeta i from, mest skritt och trav. Men samma uteritt. 
 
Nu ska jag ducha i två timmar. Sen inte göra ett skit sen sova. Sova :3 
Nej men hejdå! 

Jaha, så här ja..

hehehee, sånt här sysslar jag med när jag är EXTREMT uttråkad :(  

Allt som har hänt..

Ledsen för att jag inte skrev igår. Men ibland får jag den där kännslan att jag värkligen inte vill blogga, fast jag vill ju blogga ändå! Typ som nu.
Och så vakna jag typ nu av mig själv, är inte alls trött! Jag e knäpp! 
 
Men i fredags då...
 
Det var ju spökboll på skolan, det va skitkul, fast vi van bara en match :( men alla var glada ändå, hoppas jag ^^
Här är några bilder från i fredags... (Iphone bilder) 
Haha, bästa ^ 
Våran klass va lite läskiga :O hihih 
 
Igår hos Karro då..
Jag red ut med sidepull tränset på, så ingen bett.
Hon va helt sjukt pigg, ännu piggare än sist. Helt gaaaalet, med det va skit kul. Hon tog ordentliga kliv i traven, kan inte minnas när hon trampade på så bra :3 Och galopperna flöt på, det blev rätt mycket galopp, hon kännes skit fin. Eftersom hon har tappat en del muskelr så blir det lite svårt för henne att arbeta i form med bara sidepull tränset, men hon orkade göra det i skritten och lite i traven, så jag är supernöjd! :D Bästa undrebara Karro! 
 
Idag då... Jag vet inte om jag ska rida på ridbanan eller rida ut. Men jag tänker ta sidepull tränset vilket fall som helst. Om jag rider på ridbanan blir det markabetes övningar, bommar osv. Om jag rider ut blir det samma runda som igår. Hmmmm, jag kan ju rida ut en kortis och sen rida ett pass på ridbanan. Rida ut i typ 30 min, bara skritt, som en ordentilg uppvärming. Det blir nog bra! 
Skriver ikväll hur det gick! 
puss. 
Bild från i somras!
Foto: Victoria Rydberg

Mot stallet!'

Jag orkade inte gå upp 6 jag gikc upp typ halv åtta, lat som jag ät, men nu bäsr det av! Skriver i kväll om igår i skolan och idag i stallet! 
Puss :D 
 

SpookBall

Eller som vi säger i skolan SpookBoll. 
Vi ska ha spökbolls tunering i skolan, skitkul! Sista dagen inanna lovet! :D Nästa alla kommer va utklädda osv. jag själv ska sminka mig så att jag ser typ misshandlad ut! :D Ska sminka några andra också, ska blir kuuul! :D 
Men nu måste jag tagga till tåget. 
Har ingen matte idag! WOHO!
Hejdååå :P  
Massa bilder kommer säkert upp, Iphone bilder dåra men men ! :3

Fuck you all!

Take me away from here, now pleace! 

-1

Gick upp för ca 30 minuter sen. Och jag kollade på tempraturen utomhus... den är minus! Om det är det i typ 5 dagar nu som säger dem att det kallas vinter :3 Jag vill bara ha MASSA SNÖ! 
Och så längtar jag till lovet, åh det ska bli så nice! Ska va hos Karro både lördag och söndag. Det ska bli så kul! Ska nog rida ut på lördag, då ska jag fan gå upp typ 6 och åka hemmifrån klockan 7! Älskar att va i Stallet så tidigt. 
 
Nej men nu måst jag göra mig iordning har inte hela dagen på mig! 
Har svenska i tre timmar, ska skriva referat i TRE TIMMAR! Det är iaf änkelt, men så jävla tråkigt...

Try to run...

Yeah, try to run faster then the train on the rail, try to not die. We can always try, but not always succeed. It's not worth a try if you risk your life, but if you're sure that you're not gonna die, then do it, and if you don't succeed at the first, you do it again... 

Train Rail

 

Höst


Fotolektionen - Härma Fotograf.

Vill skulle härma en bild av en känd fotograf idag, det är här min bild :)
Modell: Jasmin Yilmas 
Foto: Jag

Tisdag 23 oktober 08.03

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott! Det har jag gjort iaf. 
Idag har vi foto, hoppas vi ska göra något kul :) Jag är lite uttråkad, visst är det kul att fota, men det är svårt att fota när man måste fota en viss sak och inte har så jätte fritt. Sen beror det ju på vad uppgiften är osv. Och sen har vi Matte :( fast matten är rätt enkel just nu ändå. 

Yeah, about that!

Life is not sometimes complicated, it's always complicated, but if you stop care about that things that makes you sad and angry you can make life a little eayser. And when that's done, you feel free for a moment. 

Ibland förstår jag inte...?

Varför käns det som om jag är den enda mogna i familjen? Jag menar, min bror beter sig om om han vore 8år fortfarande, men dte är väll inte något ovandligt.. men mina föräldrar, när dem bråkar eller "diskuterar" som dem vill kalla det, så låter det som två ungdommar som bara kommer med nya saker att säga hela tiden. Det börjar med något litet som slutar med att dme kallar varandra "dumma i huvet" osv. Skriker som fan och slutar aldrig.
När jag som är sjukt trött på det här bryter och säger att dem beter sig som småbarn och säger åt dem att va tysta, och att dme ska gå in i varsitt rum osv, så gör dem det. Precis om när två småbarn bråkar, man säger åt dem att va tysta och gå in i varsitt rum så slutar dem. Men jag förstår inte varför man ska behöva säga det till två vuxna personer? Dem ska väll ändå förstå själva att om båda slutar och inte bryr sig mer, skiter i om man har rätt eller fel så löser sig det oftast...  
Och jag är så trött på sånt!
Jag vet att det är inte bara jag som tycker så här! Och det är inte kul att känna så, vuxna som inte beter sig som vuxna...

Karolina

 
Nu är det bestämmt. Jag ska Va hos Karro Varje tisdag och varje lördag i hela 6 veckor. Anne-Sofie åker bort. Jag kommer troligtvis va där mer än bara två dar i veckan, eller i alla fall på söndagar och jag inte gör nått annat.
Och nu är det lov, jag kommer nog va hos Karro rätt mycket. Åh va jag längtar!
Anne-Sofie har gjort ett schema vilka som tar han om Karro vilka dagar, och då är det bara att jag säger till dem att jag tar Karro istället. Det kommer bli mycket stall o hästar för mig eftersom jag rider på onsdagar också! Men det är bara super kul! 

I skolan!

Grafiskkomunikation! 

SÄNGEN!

Nu ska jag gå o lägga mig! Vill sova! Jag hjärta min säng, älskar den, okej den kunde varit större, då hade jag avgudat den... heheh kul att ni får veta det här då! Men jag vill inte sova mig bort från helgen :( Fast jag är fett taggad på skola, veckorna går så fort! Plötsligt är det fredag lixom, en vecka känns som ett dygn. Men näääe, fuck off nu ska jag sova!

Snart är det Halloween!

Watch out for me.... 

Vaxholm!

Heeej! Nu sitter jag o Victor på ett fik i Vaxholm, det heter silltruten. Haha fint namn! :) 
Vi har plugga till Idrottsprovet, vi kommer lätt få A på provet... hahaha nääe! Men E iaf :D 

Följ mig!

Följ min blogg med Bloglovin

We said...


19.08

Hej på er! 
Va hos Karro från typ 9 till 3. Jag red ut i lite mer än en timma. Hon va sjukt pigg! Jag arbetade henne lite i skritt, men eftersom hon inte har gått på cirka två veckor nu så var det mest bara att hon fick röra på sig ordentilgt nu. 
Skrittade och travade mest. Tog två galopper. På hem vägen tog jag en, åh herre gud! Det gick sjukt fort, gaaalet. Honkännes ren i alla gångarter, inte stel alls från början till slut, inte det minnsta. Åh jag är så glad att hon är frisk! Jag kommer nog bara rida ut ett tag fram över nu, så att hon få röra på sig ordentilgt, sen börja med bommar osv på ridbanan, när hon är på topp igen! Längtar! 
Åh jag vill ha snö! Gallopera på åkern! :3 
 
Sitter bara hemma nu, lyssnar på Ed Sheeran. Mys! 
Imorgon ska jag träffa Victor, vi ska plugga! Vi har samma idrotts prov på MÅNDAG! :O haha!
Men näääe, fan va jag är trött! 
Nu ska jag duscha o sen titta på film! 
Puss 
Så glad! ÖVERLYCKLIG! Älskar dig pålle lilla! :3 <3

Tidig!

JappJapp! Jag ska till Karro snart, det blir en morgon uteritt, så mysigt! :3 Det blir mest skritt och trav en galopp kanske, det beror på hur hon känns, men om hon är pigg och inte något stel då blir en galopp! :) Blir nog mest att arbeta i skritt eftersom hon inte har gått på ett tag. Men det ska blir super mysigt! :3 
Nu måste jag äta frukost! Skriver hur det gikc i eftermiddag!

Gonatt

  
 
 
 

Överlycklig!

Jag fick nyss ett sms av Anne-Sofie, Karro är bra igen! Hon har ingen mugg och haltar inte! 
ASSÅ ÅH JAG ÄR SÅ GLAD! Så imorgon ska jag upp tidigt och rida ut. Hon kommer va sjukt pigg, men jag måste tare lite lugnt. MEN ÅH VA GLAD JAG ÄR! Hon älskar ju att komma ut, ovh nu när hon inte har gått på ett tag, hon kommer va pigg! Jag har märkt det när jag har varit där de gånger hon har varit halt nu, hon är så sjukt mycket energi som hon inte kan använda! Hahaha! :D 

StopMotion

Här är filmen jag och Viktor gjorde på DigitaltSkapande.
StopMotion är en film där man har tagit stillbilder, men ändå ser det ut som "det" rör på sig! Enjoy! :D
 

Seegt!

Godmorgon!
Jag är sjukt jävla trött, och är så otaggat till dagens lektioner! Samhällskinskap, rast fööör länge och sen Matte! 
Men men, det är fredag, vilket innebär helg och det är bra! Och så kommer nästa Vampire Diaries avsnittet ut! :D Det är ag sjukt taggad till! 
TTYL! :D

HEMMA!

Kom hem för typ en timma sen! Hade svenska i tre timmar, det sööög!  
Nu sitter jag o chillar o trycker i mig choklad! :D 

Tooooo Schooooool


Torsdags frukost...


GoodMorning

 
Godmorgon på er alla! 
Jag har ju sovmorgon, så jag gick ju upp typ nyss!
Har tråkig svenska idag i 3 jävla timmar, usch å blä!
Men det är bara att tåla, har ju sovmorgon lixom, jag ska inte klaga! 
 

To dark, can't see... I'm blind

Sitter i sängen o dricker te och gosar in mig i täcket. 
Det gick bra på ridlektionen idag! :D Nu är jag galet trött, känner mig som en smet som har runnit ut på marken! Haha!
Jag har märk att jag har blivit äckligt jävla mörkrädd! :( När jag gikc från tåget typ vid 9 i dag... Fyfan! Så jävla jobbigt. Så i frotsättingen får mamma komma å möta mig vid stationen!
Men nu ska jag dricka mitt jättegoda te och nörda farmville.

Gästbloggning

tja tja bloggen! tess och pernie här och lilla tamara och super lilla johanna.
lite om oss tamara är värsta skol nörden och lite depping idag för det var en kille i hennes klas fick bättre på provet än henne.
johanna  spelar bara quizkampen och pernie är bäst i världen på allt. och tessan...
nu fick tammi ett litet ryck och sprang till baren för att äta mat
elin är 18 år och går sista året på gymnasiet och jobbar på ett cafe i viggbyholm FIKA DÄR!!!! (viggbyholms cafe)
nu ska vi påbörja ett ortligt viktigt möte så nu måste vi alla gå.
trevligt att få en lite stund här på bloggen! :)
HEJDÅ!!
 
 

Filtar

Vi har filtar i skolan! Så jävla nice!  
Jag, Julia, Sara och Vendela är i grupp och vi ska göra reklam film! Vi ska göra reklam för vår underbara skola! :D
Men Vendela blev typ sjuk i morse så hon är inte med idag! :( 
KRYA PÅ DIG VENDELA!  
 
Sara, Julia och Jag 
Isoffan, med filtar! :3

Godmorgon!

Ligger fortfarande kvar i sängen, blev lite förbannad på mig själv lixom... Klockan ska ringa 06.00. Jag vaknar 05.40! Det va inte kul!
Men nu är det bara dra sig upp! Tagga digitalt skapande! Jag o Viktor är nästan klara med våran stopmotion!


Vendelas fototävling!

Jag är med i Vendelas fototävling! Hennes fina blogg!
Var med du också! Du hittar info på henns blogg hur man ska göra!  
Direkt länk till inlägget!

Rösta gärna på mig!
 
 

I'm seeing stars, Watch me fall apart..

Härlig dag idag! 
Åkte till skolan 09.10 när vi börjar, för jag var inte klar med att ta alla foton. Det är bara jag och typ alla klillar i klassen om är där. Hahah, så vi åkte till täby C o fotade. :3 
Sen hade vi matte, skit änkelt va det idag. Potenser och paranteser, plus och minus. Skit lätt! 
Sen efter skolan, så träffade jag Victor i andra Media 1an och vi åkte till täby och fikade, det va super mysigt! :D 
Och nu sitter jag hemma nördar famrville, lyssnar på Ellie Goulding och degar :3 
Bästa tisdagen på länge! 
Ful blid jag tog idag.

Fotolektion. - Färger


Jävligt mycket regn...

Just nu tvingar jag mig själv att göra klart den otroligt tråkiga svenska läxan. Jävla fittbok! 
Men imorgon är det iaf en bra och rolig dag! 
Bortsätt från matten dåra! 
 
Det regnar så sjukt jävla mycket, tycker det är skit mysigt att bara sitta inne o lyssna på regnet :3 
 
Gammal bild. Men nån efect på. 
Har fotat rakupp i himlen när det regnade, minns jag.

Illustrator

 
Den här gjorde jag idag.

Idrott

Ska gå till tåget om 10 min.
Det regnar ute, fyfan! Jag dränkte min jacka i impregnerings spray, speciellt luvan, vill inte att det kan bli blött.
Nu får vi iaf va inne på idrotten, tur det! Annars hade jag gett Calle (idrotts läraren) stryk, även fast han är värsta stenen... D: haha
Godmorgon förresten!
Bjuder på denna! (Y)


It's all about...

...trust 
 

Långt, långt borta.

 

Söndag

 
Det är både bra och dåligt att det är söndag idag = Måndag i morgon.
Jag vill så gärna ha helg lite längre. Men jag vill också till skolan.
Men det är som det är, nothing to do, to do! 
Sitter i sängen och lyssnar på min nya favorit Ellie Goulding. Sjut härlig muski!  
Nu ska jag tvinga mig själv att läs den äckliga boken i svenskan D: Skulle vart klart i torsdags...
 
 

Say GoodNight.. Just Sleep Tight

Bullet For My Valentine – Say Goodnight 
 Underbar låt! :3
Godnatt. 
 

Finaste du...


Feeling Great!

Godmorgon!
Det är underbart väder idag! Så jag är skit glad! 
Så idag blir det Nh- milöträna med Karro och lite annat.
Kan säkert ta nån bild eller film. Får se vad det bli, nått blir det iaf :)

Not a fake one...?


Make me smile, like I did before

Trött.
Längtar tills imorgon, då ska jag till Karro.
Hon är fortfarande halt och så. Men jag ska träna NH på ridbanan. och hon ska få röra på sig mycket!  
hade tänkt mig nått slag av miljöträning kanske osv. Vi får se hur pigg hon är. Hon hade tydligen varit jätte pigg i veckan sa Anne-Sofie. 

Finally...

Nu är jag äntligen hemma! Och det är äntligen fredag! 
Denna fredag ska bli min sega/mys/film -fredag. 
  1. Byta till mjukis kläder + sättaupp håret i en knut.
  2. Tvättabort sminket
  3. Äta mellis (massor). + FarmVille 2
  4. Ladda ner Vampire Diaries + Någon film. + FarmVille 2
  5. FarmVille 2 
  6. Middag
  7. Vampire Diaries. (Hoppas pappa köper godis eller chips) 
  8. Film (vilken det nu blir?) 
  9. SOVA! 
Så ser min fredags eftermiddag / kväll ut. I LOVE IT! 
Fast just nu är jag så sjukt trött och har galet ont i huvet. Så känner mig inte så glad...

Sjukt trött

Nu har vi lunchrast! och jag vill bara hem och sova. Vi har bara matten kvar! blä! men ses blir det hem och sova! 
Fyfan! 
Och i dag kan man laddaner Vampire Diaries Season 4, jag är så jäääävla taggad! :D 
Men nu ska ag sova! 
What to do, What to do? 
puss
Höst :3

It's twenty seconds...

GoodNight. 

Ny design

Nu är allt klart! Vad tycks? Kände för en höstdesign. Och så tänkte jag, varför inte slänga in ett stort fint höstlöv i headern! Är själv skitnöjd med vad jag har lyckats få fram! :3 

Who the Hell Am I


Gomorron!

Idag har man sovmorgon då! Så nice! :3 
Har svenska idag bara, skulle heldre va hemma! 
 
Åh igår hade vi ju dem bästa lektionernan. Digitalt skapande, där vi gör en stop-motion film. Jag och Viktor är nästa klara nu, men våran lergubbe motion :D Den är fett grym!  
Sen på Film och Tv -produktion så ska vi göra en reklamfilm det ska bli kul. Så igår så fick vi titta på massa reklamfilmer, det va kul. Plötsligt så stängs bion av och det blir ju skitmörkt i bion, och brandalarmet sätts igång. Alla ble typ skiträdda först. Hahah! Sen får vi stå ute i kylan i typ 20 minuter :( Det va mindre kul... 
Det var ju såklart en branövning bara. 
sen hade vi bara en kvart kvar av lektionen. 
 
Jag åkte till stallet med Tess. 
Det gick jättebra igår och jag red Lady, min gospålle :3 
Två lite mysiga bilder från fotolektionen i tisdags!

gos

Ligger i min underbart sköna säng och lyssnar på Ed Sheeran och bara chillar. Så jävla skönt.
Är det värt att gå och läga sig redan nu? bara för att det är så nice att bara ligga i sängen och göma sig under täcket.. :3  
 
"And it's dark in a cold December, but I've got ya to keep me warm
and if you're broke I'll mend ya and keep you sheltered from the storm that's raging on

I'm out of touch, I'm out of love
I'll pick you up when you're getting down
and of all these things I've done I think I love you better now" 
 

 

tråk

hade tråkigt, så jag gjorde slenderman i illustrator, skit ful men men :D 

blää

Tagga engelska i tre timmar nu då D: 
Jag alma och vendela! 
så söta :3

du...

...är underbar

äckel

Fan! Jag orkar inte med min jävla fittiga familj. 
Jag sitter inne på mitt rum och det ändä dme gör är att komma i o klaga! 
Just nu kan jag va vart som helst förutom här hemma! 
Äckel... 

Godmorgon!...

...säger jag nu. Gick upp typ 9, men ni andra vaknar ju typ nu! ^^
Det är sukt härligt väder ute idag också! Hoppas dte blir det hela veckan! Då kommer jag va skit glad!  
Så det är bara att hålla tummarna! 
Idag ska jag träffa min lilla moppepojke! Hahah! 
Här har ni lite mer höst bilder! 
Foto: Jag

4

Hitta fyra till mysiga bilder! :3
 Foto: Tessan
   
Foto: Jag 
 
 

Höst...

Nåra blider jag tog med Tess grymma kamera! 
Hoppas ni gillar dom!

Tessan


Jag och Karro

Jag
 

Dem bästa bilderna! 
Fotograf: Terese Einerth
 

Soligt

 


 

HAPPY!

Nu är jag glad! Jag smsade min fina vän Tess och frågade om hon vill ses imorgon. Det ville hon. Och jag ska ju till Karro i morgon så hon ska med och fota, fast jag ska inte rida för hon haltar fortfarande :( lilla hesten<3 Men jag ska köra NH och lite sånt. Och så ska Tess ta lite fina höstbilder :3 woooii! Så nu är jag jätte glad! :D 

I stallet

Den här snygga afischen gjorde jag i illustrator. Vi ska ha en halloween kväll för dem midre i stallet och då gjorde jag den här fina! As nöjd faktiskt! ^^

Ros

Som jag tog hemma 

Höst

Nåra bilder jag tog i skolan på fotolektionen i tisdags  

Kamera

 
Den här Kameran + objectivet 55 x 300 kan jag få. För 8500kr! ska man ta den eller? 
Vad tycker ni? 
Jag gillar både canon och nikon. :)

Ledig torsdag!

Yes! Imorgon är jag ledig från skolan, fast måste ändå plugga för jag har typ ett "miniprov" på fredag :( 
Jag är så nöjd för jag är i fas med allt! Därför är jag ledig imorgon, jag har inga lektioner. Men egentligen tycke rjag att dem borde att satt checkpoint dagen på fredan! Då hade det blivit längre helg! Morrrr! 
Men nu ska jag faktiskt sova, sjukt jävla trött efter ridningen. Skriver mer i morgon! 
PUSS 
Detta är alla kurser :3...
 
  Namn Kurs Undervisningsgrupp Poäng Slutar Lärare Kommentar Checkpointdatum Anmärkning
1 Rebecka Skogh Digitalt skapande 1 HT12/VT13 DiSk1 EM1a 100 2013-06-10 Per Hugosson Hagdahl I fas 12-10-02  
2 Rebecka Skogh Engelska 5 HT12/VT13 En5 EM1a 100 2013-06-10 Jennie Durkee I fas 12-09-28  
3 Rebecka Skogh Film- och tv-produktion 1 HT12/VT13 FiTV EM1a 100 2013-06-10 Robert Selin I fas 12-10-01  
4 Rebecka Skogh Fotografisk bild 1 HT12/VT13 Foto1 EM1a 100 2013-06-10 Marie Nordberg I fas 12-10-02  
5 Rebecka Skogh Grafisk kommunikation 1 HT12/VT13 Graf1 EM1a 100 2013-06-10 Hanna Pohjola I fas 12-10-02  
6 Rebecka Skogh Idrott och hälsa 1 HT12/VT14 Idr1 EM1a 100 2014-06-10 Calle Svendenius I fas 12-10-01  
7 Rebecka Skogh Matematik 1b HT12/VT13 Ma1b EM1a 100 2013-06-10 Calle Svendenius I fas 12-10-01  
8 Rebecka Skogh Samhällskunskap 1b HT12/VT13 Sh1b EM1a 100 2013-06-10 Åse Sandberg I fas 12-10-01  
9 Rebecka Skogh Svenska 1 HT12/VT13 Sv1 EM1a 100 2013-06-10 Lotta Sirc I fas
12-10-01 
 
 

C

Nu är jag fett glad! Hon betygsatte ju mitt tal. Och jag fick C på att prata då! I'm better then you think bitch! 
Hade nästan IG i nia pg.a allt skit :P

lalala

Något jag smälter för är pojkar som kan sjunga och spela gittar! Det är sjukt underbart! 
Sen måste ju dem se bra ut också! Hahah!
Sen så vare det där med magrutor också, mums! 
Hahaaa! 
Jag ville bara säga det lixom :3 
Hejdå! 
 
Skolan i dag dåra... 
 
Har varit sjukt trött heeela dagen. 
Vi hade ju som vanligt idrott på morgonen, vi skulle springa 2.5 km! BLÄ som fan var det! USCH :( 
Sen hade vi Grafisk Komunikation och då fick jag en PSM anfall och bev skit förbannad. Och jag va så nära på att kasta datorn o golvet och gå ut ur klass rummet! MORR, men jag gjode det inte! Sen va det potatis mos och korv till lunch, det va skit gott! Sen hade vi engelska och då skulle vi ju läsa upp vårat engelska tal, det gick braa! Fast jag typ tappade bort mig en gång... och sen så va dagen slut! Då åkte vi till Täby och jag köpte ett nytt puder och sen va vi på donken! Pommes in my <3 haha. 
Nu är jag hemma och dör av tråkhet! Vi typ gå och gräva ner mig eller nått!