MindFuck

haahahahahaha! helt cp!

Hemma!

Nu är jag hemma och ska käka nudlar! MUMS! Fast jag ahr en burk Cola ocksååå! 
I skolan hade vi först SH, det va rätt kul fast hon va lite nojig! Typ bara man tog upp mobilen super diskret under bordet så sa hon till på en och samma sekund! Fast hon va snäll! Sen hade vi matte och det var helt okej, det gick bra iaf! :D Om jag ska va ärlig tycker jag matte är lite kul! :) 
Ikväll ska jag typ bara sitta och titta på massa filmer! Ska se om det går att ladda ner LOL och The amazing spiderman i bra upplösing! Annars blir nått annat :P 
Puss  
 
Jag och min kära cola! :3
 

Super lång lunschrast

Söta vi är! Vi lyssnar på musik och är lite käppa! Sen har matte, seeegt! fast sen slutarvi :D 

Hjärtattack

Det är alltid kul men oväntat besök och en hjärtattack i badrummet...


Nu ska jag sova!

Jag är super trött! Och imorgon är det fredag! Sjukt skönt, fast jag har ingenaning om vad jag ska göra...? 
På svenskan i dag var det rätt kul!. Först så va vi i grupp, 3 i varje. Jag var med Vendela och Viktor! :D Vi skulle typ interjuva varandra och anteckna, om hur våran undervisning i svenska var i grundskolan. Det va kuul! Sen Skulle man skirva ett brev till läraren, typ om sig själv och sen skulle man skicka det till henne. Sissta halv timmen fick vi nån bok, som vi ska läsa  i nårgra sidor tills nästa torsdag, den verkade faktiskt bra! Sen innan jag drog hem så köpte jag Matte häfte pennor m.m. 
Men nu ska jag gosa nej mig i min underbara säng och sova!
This is the book!

Svenska nuuuu!

Sitter på lektionen, men juste nu händer typ inget. Det har varit rätt chill och inte så tråkigt faktiskt! Slutar klockan tre, då måste jag måste jag köpa matte häften, annars får jag styck av matte lärare! Haha! 
Nu ska vi göra nått knas! HÄJDÅÅ!

Till skolan snart då!

Nu ska jag bra försöka hitta mina lurar, sen ska jag gå to tha train! 
Byeeeee! 

GoMorron

Hoppas alla har sovit gott! Inga mardrömmar? Jag har sovit jätte gott, och jag bara sitter o chillar i sängen. 
Idag har jag bara en nästan tre timmar lång Svenska lektion, undra hur det blir.. Jag hoppas på lite kul iaf! 
Sen slutar jag typ runt tre :) Sjukt nice dag, och det kommer va så varje torsdag! :D 
Fast nu ska jag faktiskt dusch, taha! 
Jag är den gula! :D

Varför?

En sak som jag blir irriterad över...
Är när t.ex: 
Person1 säger något till Person2. Person2 fattar inte vad Person1 menar. Person1 tror att Person2 ska fatta, därför blir Person1 irriterad/sur på Person2 som inte fattar. Så istället för att Person1 ska förklara för Person2 så blir Person1 bara irriterad och säger, t.ex:
 
" Men fattar du inte?! , Du är ju trög om du inte fattar?! , Lyssnade du på vad jag nyss sa eller?! , Varför kan du inte bara fatta?! "
 

Man ska inte alltid ta något man förklarar för någon annan som en självlarhet att dem ska förstå vad du menar. Om någon inte fattar, oavsätt hur korkat det än värkar att förklara, för att DU tyckte det var självklart, förklara i alla fall! För om du inte gör det, så kan ju antingen personen inte bry sig alls och skita i vad du säger, eller så hamnar du i den situationen själv, med samma person och blir värre drabbad... Så kallad hämnd. Så snälla, alla ni som tar vissa saker som en självklarhet, räkna inte alltid att den/dem andra fattar vad du menar! 
 
 

Sovmorgon

Från om men i morgon och varje torsdag tills jullovet kommer jag börja klockan 12! Så sjukt skönt.
Jag ska ju inte ha språk, och det är det som är på tisdag mårnar! Skulle läst Franska, men jag ångrade mig, ska i stället nästa termin välja till bild och form, och sen i tvåan nån extra fotokurs! Det ska bli niiiice.. 
Så jag har sjukt chill schema denna termin! Wooop wooop! haha! 

Dagens Foton









I skolan..

Vi börjar om 10 minuter, så alla som har kommit sitter med sina datorer. Det ser rätt kul ut! Alla är typ inne på facebook osv.
Det vi ska har nu på morgonen är typ Digitalt skapande och tv produktion :P Ingen aning om vad vi ska göra, hoppas det blir kul iaf! Sen har vi lunsch och sen en JÄTTE lång lektion med våran handledare i Bion, hoppas det blir kul!
 
Sara, Emelie och jag! 
Så söta :3
 

Godmorgon!

Nu till skolan! :D (meninslöst inlägg) 
PUSS

Mina naglar!

Nagellacket köpte jag på Ginatricot, super niceiga färger hade dem där!


Trött... aj

Två lektioner idag! AZUM! Fast nästa tisdag har vi språk också. Men idag var det foto och matte. Det var väll helt ok lektionen. Men det var lite segt...
Imorgon tror jag att det är typ nånting med design, men jag vet inte, jag fattar inte vårat schema! men sen ska vi va med vår handlerade och va i Bion, no ide what we're gonna do? Hoppas på nått kul! och det är typ det vi ska göra i morgon! börjar 08.20 o slutar 15.10, så det är två jätte långa lektioner!
 
Efter skolan iaf, så gick Jag, Vendela och Sara till Täby. Jag skulle bara köoa en eller två tröjor /vilket jag gjorde/ men det slutade med att vi gick runt i hela täby C och garvade åt typ allt! Så vi hade skit kul! (Vendelas fel...) 
Sen så åkte jag o Sara hem och Vendela träfade en kompis. Och jag hade en super tung väska + dator och jag har typ problem med min jävla rygg o nacke så jag har jätte ont nu D: Blir typ fett stel... Men det brukar gå över! 
Jag köpte två tröjor, skit snygga (tycker iaf jaaag)! Men nu ska jag fortsätta måla mina naglar! Dem blir skit coola! Hoppas jag! 
Puss 

Rast!

Vi är så sociala! 

Fotolektion!

Nu har vi fotolektion. Vi fick typ olkia sinnen, ex: Lukt, hörsel osv... och så en plats i skolan. Och sen kulle man fota det. Det va inte så jätte kul. Men rätt bara första fotolektion ändå. :D Men nu typ sitter alla med sina datorer och gör massa annat. Vi är sånna jävla datanördar...! 
no book allowed! 

musik

Ed Sheeran. Älskar han musik, den är typ mysig. Och jag äslar att sjung med i låtarna! 
Min favorit av alla är This! Love it! 

Knäpp skoldag

Vi började ju klockan 11, halv 12 åt vi lunch sen åkte båda Estet klasserna till Kista centrum, och så såg vi på 5D bio, som var typ 10 minuter lång och sen fick vi gå hem. Fett chill dag. Men i morgon börjar det riktiga schemat på RIKTIGT, fast jag börjar ändå 09.10 i morrn. Och direkt på morgonen ska vi har Foto! :D WOOIII! 
Jag är fett glad, o sjukt taggad på detta skolår! :DDDD
 

Kläder idag

Jeans- Gina 
Jacka - JC crocker 
Linne - Bikbok

Godmorgon

Super skönt med sovmorgon! Men snart ska jag gå till tåget, hoppas vi ska göra nått kul idag! annars blir jag ledsen :( Och hoppas vi slutar typ ganska tidigt, bara för att jag måste hem å städa mitt rum... 
 
knäpp bild ^^

sov morgon

Imorgon börjar jag 11 så jag kan gå upp typ halv 9! :D AWESOME Fast tänker ändå gå och lägga mig typ snart för jag e JÄTTE trött. Jag skriver nog imorgon innan jag går till skolan. Nu ska jag sova! Gonatt! :) 

hatar det här!

Åh va jag inte vill va hemma! Allt jag säger får jag bara skit för!
Allt dem gör är att klaga på att jag gör fel, och är jag inte får, osv. Så jävla trött på dem. Och dem fattar inte äns att jag blir sårad, dem skiter i mig bara! Jätte kul...! -.- Vill inte va här.  
Min störda familj! 

Regnigt

Det regnade hela tiden, så jag stod bara inne och borstade och pysslade om Karro. Sen kom Ann-Sofie (Karros ägare) och henns pappa och skulle tvätta Karros box, då jag jag ut med Karro en stund, hon var super pigg och skit glad :D det regnade inte så mycket då! Sen hjälpte jag dem med boxen lite. Sen fick jag skjuts hem av dem. Så det var inte så jätte mycket i dag. Men nästa helg ska jag hitta på nått kul, hoppas att det inte regnar bara!
En blir från i sommras. Underbar känsla!

godmorgon

Vaknade typ precis nu och det spöregnar.. Men vi sitter ändå bara och tittar på MTV. Om nåra timmar ska jag hem och städa hela mtt rum och tvätt kläder... BLÄÄÄ! Sen ska jag till lilla Karro! jag längtar för jag har inte varit hos hesti på jätte länge!! Om det inte regnar ska jag rida ut. Hoppas det går! :D 
GOTT!

Nu.. Middag!

Så söta vi är! Nu ska vi äta thai mat! GOTT! 
 

Min snygga kompis

Amanda

Introducerar

 
Pauline vän till Rebecca since 2008.
Vi började i samma klass i sexan om jag räknat rätt var det 2008? Är dock inte säker och är för tillfället lite för lat att tänka mer haha! Jag bor i spanien jag har gjort bilden ovan, så fin! Haha togs i somras när jag var i Sverige!
 Min blogg är totallyhuman.blogg.se om ni är intresserade men ni ska ju läsa här på Beccas blogg också såklart wa nu ska jag gåå puusss

EgoPics


Hjärta...

Ett hjärta jag ritade! 
 

Tidigt i våras

Nårga få bilder

Godmorgon!

Jag vaknade nu! Haha, har inte vaknat så här sent på länge!
Idag ska jag träffa Amanda, det ska bli kul! Jag ska sova hos henns och hon är FF :D fett skönt! 
Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på, men något blir det. Jag slulle gissa på att det blir massa film med kakor glass godis o chips! Hahaha! Våran standard! Eller så blirde nått annat. Men nu ska jag ringa amanda, underligt att hon inte har ringt mig O.o 
En bild som är tagen i våras, när det knappt var blad på träden..

The Avengers

Filmen var BRA! Bara för att jag gillar sånna filmer! :D Den va suuuper bra!
Och nu är jag suuuuper trött! Ses senare! 
Gonatt. 

Film!

Nu ska jag titta på film hela natten, eller njeee kanske två stycken, haha! jag e en meeees!
Nu ska jag titta på The Avengers! Vissa säger att det är bra, men fler säger att det är dålig, får se vad jag tycker! :)

Bilder från idag / Igår


Fredag!

Nu var dte sissta dagen på skolveckan, nu är det en underbar helg som väntar!
Idag hade vi skit kul, vi delades up i blandade grupper med båda estet klasserna, och så skulle vi gå runt på skolan till olika ställen, min grupp fick först sända radio från skolan sen ta knäppa foton, och sen spela in en ful musik video, haha men det var skit kul! Vi började klockan 10 och slutade halv 2, så sjukt nice dag! Och på måndag börjar vi klockan 11 och då ska vi göra nått dem inte sa, så vi får se vad det blir, spännande...! 
När jag kom hem fotade jag lite, dem kommer upp om ett tag! 
En blid från idag från ni! 
Röda fina rönnbär!

Normalt!

Nu är det äntligen notmail igen! Tack o lov! Blev så jävla lack på det där knaset! Just nu sitter jag o lyssnar på gamla underbara Green Day låtar.. Laddar ner film och äter turkisk yogurt med honung på! Ikväll ska jag va hemma och bara titta på film, fredag... jag vet, men jag är så jävla trött efter skol veckan!

Fucked up!

 
  
Alla bloggar på blogg.se är KNAS! Det är sjukt störande! FÅR DAMP! MORRR! Vad som nu har hänt... IKGHRVLSKRTHGÖQRGHQÖERGHQÖERKGHWRKGJSHFGBV
(jagvet att dethär är ett helt jävla mensingslöst inlägg! MEN ÄNDÅÅÅÅÅ!)

Workshop!

Workshop va helt enkelt en skit kul grej! Vi skulle i grupp göra en kortfilm i iMovie, det va grupper ur klasserns då... Som typ berskrev våran klass, och sen skulle man visa upp den för klassen och sen rösta på den man tyckte var bäst, och då vann min grupp! Och sen skulle den visas upp för alla andra 1or som också hade gjort film! Det var superkul och alla filmer bar rätt roliga! 
Här är den fina filmen som van! xD
 
Enjoy!

Datanördar!

Nu har vi rast, och alla sitter med sina datorer! Snacka om nördar! Alla e på facebook, bloggen osv. Det är inte bra alls! Nu har vi super lång lunch och har vi nått som heter workshop, vet inte vad det är men hoppas det blir kul! :D Nu ska jag va en nörd! HEJDÅ! 
Jag o Emelie, så söta! 

I skolan!

Nu sitter man i skolan då! Typ en lektion om google appas, fast jag bloggar oxå! :P Busigt!
Så vi ska gå igenom massa saker som vi kommer använda! Det ska bli en skit soft dag också, med middag och bara dator! 
Böcker behövs inte! 

MacBook Pro

Direkt på morgonen fick vi våra datorer. Nya MacBook Pro, det är ju inte så superstor skilnad med det märks ändå! Och photoshop finns redan på datorn! Och vi kommer använda superbra filmredigerings pogram osv, och det kommer bli så kul! :D 
och stämningen i klassen blir bara bättre och bättre! I Love it! 
Imorgon ska jag va i skolan till typ 8 på kvällen, för alla 1or ska äta middag! :O Men det ska bli kul!
Så jag tror inte jag skriver imorgon..
Puss 

Några få bilder.

Några bilder som jag tog i våras.

Första dagen!

Då har man klarat av första dagen! Ska jag va helt ärlig så var det skit kul! Alla va jätte trevliga och skolan är ju inte så jätte stor, bara 4 gånger så stor som Freja (gammla skolan) haha! Och denna vecka är det inte dirket några lektioner, bara massa lära känna dager och andra saker. Nästa veckar börjar vi med allt. Det ska bli så kul! Imorgon börjar jag klockan 09.00 så nu blire att gå upp tidigt! TAGGA!
Tänkte lägga upp lite bilder, nåra få att det jag är mäst nöjd med av  vad jag har fottat! 
här får ni en till fin ros, fler bilder kommer! 

Presentation!

Hej! Nu är det dax att starta upp den här bloggen! 
 
Jag är då Rebecca. Jag börjar gymnasiet i morgon, och jag är sjukt pirrig och taggad!
Jag ska gå på TäbyEnskilda, Foto (estet) media.
Jag är 15 år, jag fyller år den 25 december.
Jag bor i åkersberga, i en villa, med mamma, pappa bror och två katter.
Jag rider, på ridskola - Swartlings ridskola, som nu flyttar in till stan. Jag har medryttar häst, hon heter Karolina och är en 25årig arab, hon är underbara, och fortfarande väldigt pigg! 
Det är ju ganska själv klar då.. Jag gillar att fotta och rida/va i stallet. och sen kommer ju gymasiet ta väldigt stor plats nu! Tidigare, i grundskolan gick jag i Frejaskolan, det är inte så många som vet om den skolan, men det var en waldorfskola som lång i Hägernäs, den las ner när min klass gick ut, sorligt nog. Det va en skola där vi va som  familjer. Vi vara bara 10 stycken i klassen, jätte mysigt, något som jag kommer sakna!
Nu kommer vi va 25 elever, STOR skillnad! Men det ska nog gå..
Så det är allt jag har till grunden, alla som kommer läsa denna blogg, ni kommer få veta mycket mer med tiden!
Så från och med i dag börjar jag blogga här!
Imorgon får ni höra om min första dag... Jag kommer lägga upp en del bilder så att ni får se sånnt med!
Ros, foto av mig.